Scouting Wellerlooi 60 jaar

Scouting Wellerlooi bestaat dit jaar 60 jaar! Een prachtige mijlpaal waar ze enorm trots op zijn. Op zondag 26 juni wordt het 60-jarig bestaan gevierd, in ‘t Luukske van 13.00 – 17.00 uur. Er staan leuke activiteiten op het programma en er zal een grote expositie tentoongesteld worden van de geschiedenis van Scouting Wellerlooi door de jaren heen. Jij komt toch ook?

Diverse leuke activiteiten staan op het programma voor kinderen en het hele gezin om aan deel te nemen. Iedereen is welkom en je mag overal gratis aan mee doen.

Expositie.

Archief de Loi zal in samenwerking met Scouting Wellerlooi tijdens deze feestdag een grote expositie tentoonstellen met een prachtige weerspiegeling van 60 jaar geschiedenis van onze prachtige vereniging. Een must om eens te bekijken!