Vraag attentie aan voor mantelzorger

Woensdag 10 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. Gemeente Bergen zet mantelzorgers op deze dag graag in het zonnetje.
Mantelzorgers zijn mensen – van jong tot oud – die langdurig en onbetaald voor een naaste zorgen. Omdat de zorg zich richt op naasten, vinden deze mantelzorgers hun zorgtaken in veel gevallen vanzelfsprekend. Maar dat is het niet! Kent u een mantelzorger? Vraag dan een attentie aan voor deze mantelzorger. Woensdag 10 november wordt een attentie bij de mantelzorger aan huis aangeboden.
Aanvraagkaarten
De aanvraagkaartjes liggen bij huisartsen in Afferden, Well en Nieuw-Bergen en bij de bibliotheek in Nieuw-Bergen. Daarnaast kunt u de aanvraagkaart downloaden via www.bergen.nl en vervolgens uitprinten.
Tot uiterlijk 24 oktober
Ingevulde aanvraagkaarten kunt u tot uiterlijk zondag 24 oktober naar de gemeente sturen:
Gemeente Bergen
t.a.v. mantelzorgondersteuner
Antwoordnummer 31
5800 VK Bergen
U kunt de kaart ook in de brievenbus van het gemeentehuis doen.
Meer informatie?
Neem telefonisch contact op met de mantelzorgondersteuner van Gemeente Bergen via het Klant Contact Centrum (0485) 34 83 83 of 14-0485. U kunt ook een e-mail sturen naar mantelzorgondersteuning@bergen.nl.