Fietsmaatjes gezocht 

Deze week is door Dekkers tweewielers de duofiets geleverd aan de KBO Wellerlooi. Met de duofiets kunnen twee personen samen gaan fietsen ook wanneer één hiervan een lichamelijke of verstandelijke beperking heeft. Naast de leden van de KBO Wellerlooi kunnen ook inwoners van Wellerlooi die geen KBO lid zijn en niet meer zelfstandig kunnen fietsen van de duofiets gebruik maken. Dit wel altijd samen met een fietsmaatje zodat dit veilig en verantwoord gebeurt.

De KBO zoekt op dit moment vrijwilligers die fietsmaatje willen worden. Ben je ouder dan 18 jaar en lijkt het je leuk om samen met iemand te fietsen. geef je dan op. Zodra de coronamaatregelen dit weer toestaan organiseren we een instructieavond voor de fietsmaatjes waarin we uitleggen hoe de duofiets werkt en geven we meer praktische tips. Aanmelden kan via duofiets@keuvelkamer.nl

De duofiets is mede mogelijk gemaakt door een donatie van het Oranje Fonds en het postcode loterij Buurtfonds.