Glijbaan bij de kerk

De kerk in de Loi is een glijbaan rijker.

Bij de hoofdingang hebben enkele vrijwilligers een glijbaan gemaakt in deze winterse dagen.

Ook pastoor Clemens vind het een geweldig leuk initiatief en is dan ook onmiddellijk (na het horen van dit nieuws) naar Wellerlooi gekomen om de baan in te zegenen. De baan begint bij de hoofdingang van de kerk, loopt over de trappen, zo naar de parkeerplaats.

Als we dan toch nog eens een echte winter hebben, laten wij dan in deze toch al moeilijke tijd (Corona) er wat leuks van maken. De jeugd kan en mag naar hartenlust gebruik maken van deze roetsjbaan. Laten wij met z’n alle wel de veiligheid in acht nemen en genieten van het winterse weer.

Missen gaan gewoon door, een toegangsdeur zal sneeuwvrij gemaakt worden zodat kerkbezoek gewoon mogelijk zal blijven.

Ingezonden door: Tristan
Foto: Piet Jacobs