Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

De Zonnebloem Well/Wellerooi

 Jaarlijks organiseert de Zonnebloemafdeling Well/Wellerlooi in augustus een picknick voor zijn gasten. De vrijwilligers zetten zich in om er elke keer weer een bijzondere activiteit van te maken. In 2021 gaan we er een extra tintje aan geven, zeker nu we dit jaar de picknick hebben moeten afblazen i.v.m. het gevaar op besmetting door het Corona-virus en het is het tiende jaar dat we deze Picknick organiseren.

Ons doel

De Picknick van 2021 staat in het teken van de tiende keer dat wij deze organiseren, daarom willen we met het extra geld dat we krijgen via de Rabo ClubSupport onze gasten verwennen met een nog uitgebreidere Picknick. We willen deze Picknick omlijsten met een spetterend muzikaal optreden, afhankelijk van de stemmen die op ons uitgebracht worden gaan we een artiest contracteren waar onze gasten ontzettend van gaan genieten en nog lange tijd over zullen napraten.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?