Verplaatsen dorpskwis

Verplaatsen dorpskwis

Bericht van de organisatie van de dorpskwis:

Hallo allemaal,

Met veel enthousiasme en toewijding zijn wij dit jaar gestart met de voorbereidingen van het maken van een leuke dorpskwis. Wij hadden op 10-10-2020 ons mooie dorp graag in de schijnwerpers willen zetten, met als doel het verbinden en samenbrengen van mensen. Dit van jong tot oud, vrienden en familie, thuis of in de kroeg.

Voor ons is duidelijk dat gezondheid voorop staat, daarom kunnen wij de kwis niet laten plaatsvinden zoals we die voor ogen hadden. Wij hebben de knoop doorgehakt en besloten dit jaar de kwis niet door te laten gaan.

Wij balen hier natuurlijk van en hopen op jullie begrip en geduld. Dan gaan wij ondertussen verder met de voorbereidingen van onze dorpskwis editie 2021. Reserveer 09-10-2021 alvast in jullie agenda als nieuwe kwisdatum!!   30-10-2021 zal de feestelijke uitslag-avond volgen.

Blijf gezond en graag tot dan!

Groetjes de organisatie