Receptie Biljartclub

19-11-2018

GEWELDIGE OPKOMST OP DE RECEPTIE VAN  B.C. DE VRIENDENKRING
Op vrijdagavond, 16 november  2018, was de receptie van het “60 jarig bestaan” van biljartclub De Vriendenkring uit Wellerlooi. Uniek op deze avond was de aanwezigheid van twee jubilarissen, Pierre Hagens en Jan Elbers, die de vereniging 60 jaren geleden mede opgericht hebben. Het was een prachtige en hele drukke receptie, waarbij veel collega- biljarters, vanuit alle windstreken, naar Wellerlooi waren gekomen. Aansluitend aan de receptie was er een biljart- demonstratie van “Allround- biljartkampioen van Nederland, Raymund Swertz.’’ Hij gaf een fantastische “interactieve” demonstratie waar iedereen zijn vragen kon stellen. Alle bezoekers stonden met open mond te kijken naar de prachtige caramboles, die Raymund op het groene laken neerlegde. Kortom, een geslaagde avond! Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid! Wij hopen dat wij, B.C. De Vriendenkring, nog vele jaren op deze voet verder mogen gaan. Op naar ons 70 jarig jubileum!