bc Voorzitter: Sjraar Vogelzangs
Penningmeester: Bert van Strien
Secretaris: Paul Veger, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretariaat p/a: Kruisstraat 6, 5856 AE Wellerlooi
Tel:0478-501214


BC de Vriendenkring

Biljarten uitnodiging

21-04-'17

UITNODIGING KAMPIOENSTEAM F-klasse 

Lees meer: BC de Vriendenkring

4-Ballen toernooi

4-ballen toernooi

01-04-'17
BILJARTCLUB DE VRIENDENKRING ORGANISEERT OOK DIT JAAR WEER EEN 4-BALLEN TOERNOOI.

Lees meer: 4-Ballen toernooi

BC De Vriendenkring

Biljart3

21-11-'15
BERT VAN STRIEN CLUBKAMPIOEN BILJARTEN EN NOUD DERKS GEHULDIGD ALS JUBILARIS

Lees meer: BC De Vriendenkring

Biljartclub de Vriendenkring

Het nieuwe biljartseizoen van BC de Vriendenkring is van start gegaan.

Binnenkort start de competitie voor biljartend Wellerlooi. De keuen zijn al enkele weken geleden uit het foedraal gehaald om de eerste caramboles te maken voor de clubkampioenschappen.

Half augustus zijn de spelers van BC de Vriendenkring gestart met de clubkampioenschappen. De 16 opgegeven deelnemers hebben in 2 poules gestreden om uit te maken wie door mag naar de halve finale. De vier beste spelers van iedere poule gaan door naar de halve finale, die later dit jaar zal worden gespeeld. In de halve finale zal er via een afvalsysteem worden gespeeld zodat we nog 4 spelers over houden voor de uiteindelijke finale. Door middel van kruisfinale zal worden uitgemaakt wie zich clubkampioen 2013 mag noemen en de wisselbeker van Rogier Elbers mag overnemen. De volgende spelers hebben zich al geplaatst voor de halve finale: uit poule 1; Rick Jacobs, Toon Verberne, Harrie Jacobs en Bert van Strien. Uit poule 2 hebben zich geplaatst; Jan Elbers, Lei Steegh, Sjraar Vogelzangs en Michel Bartels. De uiteindelijke finalepartij zal worden gespeeld op de jaarlijkse feestavond van de biljartclub. Wie zal de felbegeerde titel dit jaar bemachtigen? Als de winnaar bekend is, maken we dat hier bekend.

BC de Vriendenkring

Afbeelding 254

Foto: Clubkampioen 2012 Rogier Elbers