Nieuwjaarsconcert

Fanfare1

08-01-'18
GESLAAGD NIEUWJAARSCONCERT VAN MUZIEKVERENIGING FANFARE NOOIT GEDACHT

 

 

Met een geweldig optreden van de gemeentelijke jeugdslagwerkgroep de Drumstix (met o.a. onze dorpsgenoten Bart Thijssen en Fer Janssen) en van het koor Le Rossignol uit Lottum, heeft fanfare Nooit Gedacht uit Wellerlooi het nieuwe jaar muzikaal ingeluid.
 
De Drumstix werden tijdens het concert verrast met een bijdrage van de VOC, met een cheque van maar liefst 1.500,-- euro.
Natuurlijk speelde de organiserende fanfare zelf ook enkele nummers: mooie tonen van de Mars der Medici, Joseph, Het Dorp en de River Kwai mars zwierden zaterdag 6 januari, door het MFC ’t Luukske. Dirigent Rob Jacobs zorgde voor een mooie uitvoering van de stukken.
 
Ook genoot iedereen van lekkere, door de fanfareleden zelf gebakken, taart. Daar kon geen bakker tegenop!
 
Naast het muzikale programma, waren er ook twee  ‘oud & nieuw’ –huldigingen:
Allereerst werd Yvonne Derks in het zonnetje gezet, in verband met haar 10-jarig jubileum. Een mooie mijlpaal van een zeer gewaardeerd lid van de Fanfare.
Het meest bijzondere was echter dat Sjraar Theeuwen, die zijn muzikale carrière bij zijn Fanfare, na 62 jaar op moest geven, een ere-lidmaatschap voor het leven, aangeboden kreeg. Een welverdiend eerbetoon voor deze trouwe muzikant.
 
Tot slot werd al een tipje van de sluier opgelicht van de Loise Passion, die op 30 maart 2018 wordt uitgevoerd. Dit wordt een muzikale voorstelling waaraan veel inwoners uit Wellerlooi en omstreken meedoen. Op de site van Fanfare Nooit Gedacht volgt binnenkort meer informatie.
 
 

Fanfare2

 

Fanfare3

 

 Fanfare4