Clubkas Campagne

Rabobank 17

28-11-'17
FINALE-AVOND CLUBKAS CAMPAGNE 2017

 Rabobank Horst Venray verdeelt € 125.000,- onder verenigingen en stichtingen

Op dinsdag 21 november vond in de Merthal in Horst de Finale-avond plaats van de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze feestelijke avond kregen alle aanwezige verenigingen en stichtingen een cheque uitgereikt. De regio was hiermee breed vertegenwoordigd.

In september konden alle meerderjarige leden van Rabobank Horst Venray stemmen uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen op de club werden uitgebracht, des te groter de bijdrage die de verenigingen deze avond mochten ontvangen.

De mooiste doelen kwamen deze avond voorbij. Verenigingen van America tot Meerlo en Wellerlooi lieten hiermee zien weer mooie plannen te hebben met hun club.

Bedrag verdeeld over ruim 450 clubs Alle aanwezige clubs gingen met een geldbedrag naar huis. De top 3 was voor; KBO Horst (€ 988,85), Speeltuin Mart Roeffen Grubbenvorst (€ 1.403,86) en Hospice Zenit (€ 1.665,16). Deze clubs hebben de meeste stemmen weten te verzamelen.

MMSK St. Petrus’ Banden pakt de originaliteitsprijs Niet enkel de stemmen werden beloond. Ook de club die op de meest originele manier aandacht heeft gegeven aan de Rabobank Clubkas Campagne werd in de schijnwerpers gezet. Dit jaar mocht MMSK St. Petrus’ Banden, de originaliteitsprijs van € 250,- in ontvangst nemen. Zij hebben via social media een leuk, zelfgemaakt, filmpje verspreid in de regio.

Verbinding Het thema van de avond was verbinding. Extra aandacht werd gegeven aan de verbinding van de clubs onderling. Samen kunnen we nóg meer bereiken. Om de vrijwilligers te bedanken werd het lied ‘1000 Sterre’ vertolkt naar ‘1000 Pluume’ en uit volle borst gezongen door alle medewerkers van Rabobank Horst Venray. Ter afsluiting werd er letterlijk en figuurlijk een diepe buiging gemaakt voor alle vrijwilligers in de zaal.

De avond was nog lang gezellig. In de foyer werd door de diverse verenigingen en stichtingen ook onderling nog de verbinding gezocht.