Expeditie V

bergen beweegt

18-5-'18

SAMEN OP EXPEDITIE

Uitnodiging voor alle verenigingen.

Wij zien het belang van verenigingen, wijkraden, stichtingen, lokale initiatieven etc. voor de leefbaarheid in onze kernen en dorpen. Graag willen we daarom jouw aandacht vragen voor het volgende. Verenigingen zijn enorm belangrijk voor de ontmoeting, de leefbaarheid en de ontwikkeling binnen een gemeente, wijk of dorp. Maar de wereld verandert in een rap tempo. Hoe ga je hier als vereniging mee om?

Ideeën zijn er volop, maar het lukt nog niet altijd deze te realiseren. Met Expeditie V(itaal verenigen) kan dat wel. Samen met jullie willen we op expeditie. Tijdens deze expeditie zullen vernieuwde ideeën onder inspirerende begeleiding ontwikkeld worden met als doel: je idee gerealiseerd zien. De verenigingen krijgen hulp bij het maken van een concreet vernieuwingsplan voor hun eigen idee.

Kom jij ook?
We nodigen je graag uit om deel te nemen aan de eerste inspirerende bijeenkomst die in het teken staat van verleiden en verbeelden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, humor en discussies worden jullie aan het denken gezet en geïnspireerd ideeën (door) te ontwikkelen. Dat doen we aan de hand van een spel.

De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 29 mei 2018 van 19:00 tot 21:30 uur bij De Alverman, Hengeland 12a, 5851 EA Afferden. Graag ontvangen we voor 21 mei uw aanmelding (maximaal 4 personen per vereniging) en dagen wij jullie ook uit om minimaal twee jongeren tussen de 13 en 21 jaar mee te nemen.

Ik ga mee op expeditie

Meer informatie over Expeditie V? Ga naar deze pagina!

Dank voor de aandacht en tot de 29e!