Hoe ik Bergen zie...

Gemeente Bergen logo

16-05-'18
DE WEEK VAN 'HOE IK BERGEN ZIE'

 
''Aandacht voor betaalbare huurwoningen, grotere losloop-gebieden voor honden of meer uitgaansgelegenheden om de gemeente ook voor jongeren interessant te houden.'' Een kleine greep uit alle reacties die we tijdens de Jaarmarkt bij onze stand van 'Hoe ik Bergen zie...' hebben ontvangen.
Op locatie
Deze week zijn we op diverse locaties aanwezig om uw reactie, uw mening te vragen. Wat is uw toekomstwens voor het dorp, voor deze gemeente? Hoe gaan we die de komende 15 jaar samen realiseren? Op locatie zijn we donderdag bij 't Kendelke en de H&P in Siebengewald, vrijdag zijn we bij de Catharinaschool in Wellerlooi.
Toekomstavond
Meepraten kunt u ook donderdag 17 mei bij de Toekomstavond in de Buun in Well. Daar bespreken we onder andere de leefbaarheid in de dorpen, het buitengebied en de bijzondere kansen die Bergen heeft.
Afsluiting
Vrijdag 18 mei is om 16.00 uur de afsluiting van de week van 'Hoe ik Bergen zie...' in het gemeentehuis. Met onder andere een korte terugblik op de afgelopen week en het vervolg. We maken dan ook de winnaars van de tekenwedstrijd bekend. Leerlingen van de basisscholen hebben hun ideeën over de toekomst laten zien in een tekening. U bent van harte welkom!
Meer informatie
Wilt u meer weten over het vervolg van 'Hoe ik Bergen zie...' , wat we gaan doen met de input die we van u en andere inwoners hebben ontvangen? Kijk dan op www.bergen.nl/omgevingsvisie.