biblio Website: http://www.biblioplus.nl 
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 
  


Kinderboekenweek in de bibliotheek!

Bibliotheek


Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar, 'raar maar waar' ! en gaat over wetenschap, natuur en techniek.

Lees meer: Kinderboekenweek in de bibliotheek!

Biblioplus

 

Blijf lezen!  

Vanaf 1 januari is het leespunt Wellerlooi, gesitueerd in ‘Het Centrum’, gestopt. De kosten wegen helaas niet op tegen het gebruik. Alle bibliotheekleden van Wellerlooi zijn hierover persoonlijk op de hoogte gebracht.   Nagenoeg alle leden zijn lid gebleven van BiblioPlus en kunnen via de bibliotheek Bergen (grootletter)boeken, tijdschriften, luisterboeken of dvd’s blijven lenen. Met een BiblioPluslidmaatschap is het ook mogelijk om gratis e-books (keuze uit ruim 10.000 titels) te lenen via de website www.biblioplus.nl.
Kinderen van 0 tot 12 kunnen ook terecht bij de Bibliotheek op School in Basisschool Catharina aan de Catharinastraat 47 in Wellerlooi. Deze Bieb op School is geopend op donderdag van van 15.15 tot 15.45 uur  Bibliotheek aan Huis.  

Inwoners van Wellerlooi waarvoor de bibliotheek onbereikbaar wordt vanwege ziekte of immobiliteit kunnen gebruik maken van de service ‘Bibliotheek aan Huis’. Hiervoor heeft BiblioPlus vrijwilligers beschikbaar uit Wellerlooi die graag de boeken en andere materialen bij de leden thuis komen afleveren.  Meer info: http://www.biblioplus.nl/speciaal-voor/ouderen/boek-aan-huis.html

Kijk voor meer informatie over de bibliotheek in de regio: www.biblioplus.nl