Hardloopactie WKOF

Paul Eickmans1

10-09-'17
LAATSTE WEDSTRIJD VAN PAUL EICKMANS en KIM PETERS voor actie WERELD KANKER ONDERZOEK FONDS

 

In september 2016 begonnen we aan een uitdaging waarbij we elke maand (minimaal 1) wedstrijd hebben gerend voor een wereld met minder kanker. Nu, een jaar later, staan we aan de vooravond van onze laatste wedstrijd van dit actiejaar.
Vele wedstrijd kilometers hebben we inmiddels in de benen, maar met de 16 km die er op 17 september nog gaan volgen zal de teller uiteindelijk op 429 kilometer komen te staan. 
Het is een jaar geweest waarin we aan de start hebben gestaan bij kleine en grote evenementen, wedstrijden waarbij we door de modder op moesten rennen, maar ook evenementen waar we door het hartje van Rotterdam kwamen gerend. 
Hoewel het niet altijd makkelijk was (we hebben beide helaas enkele wedstrijden moeten missen door blessures) zijn we meer dan tevreden met wat we bereikt hebben. We hebben persoonlijke records verbroken en lang gekoesterde dromen verwezenlijkt. Maar het met meest belangrijke: we hebben een ontzettend mooi bedrag bij elkaar gerend voor het WKOF (Wereld Kanker Onderzoek Fonds). 
We vonden het hartverwarmend om te zien wat onze actie heeft losgemaakt. Iets wat we merkten in de reacties die we kregen, de steun die we hebben mogen ontvangen, maar ook acties die er op werden gezet om bij te dragen aan ons doel. 
Met de Dam tot Damloop in Amsterdam komt er dus een einde aan onze actie. We hopen dat we die dag een heel mooi bedrag voor het WKOF bij elkaar hebben kunnen rennen.
Wil jij onze actie en daarom het WKOF steunen? Dan kan dit nog een aantal dagen door naar onze  WKOF actie-pagina te gaan: (http://www.inactietegenkanker.nl/acties/12maandenonderwegvoorwkof/twaalf-maanden-onderweg-voor-wkof/)
Wil je de laatste dagen van actie volgen of teruglezen wat we allemaal hebben meegemaakt het afgelopen jaar? Dan kan dit!
Gedurende ons actie jaar hebben wij een blog bijgehouden, dit blog is te vinden op de volgende pagina: https://12maandenonderwegvoorhetwkof.wordpress.com/
Daarnaast hebben we op onze Facebook-pagina (https://www.facebook.com/12maandenonderwegvoorhetwkof/) ons jaar bijgehouden met behulp van foto’s en korte verslagen. 
 

Paul Eickmans2

 

Paul Eickmans3

 

Paul Eickmans4

25
okt
2018

KBO: Themamiddag

25 okt 201803
nov
2018

Fanfare: St. Merte

03 nov 201803
nov
2018

Fanfare: Feestavond

03 nov 201811
nov
2018

CV de Kuluut: opening carnavalsseizoen

11 nov 2018