Herinrichting Kruisstraat

Kruisstraat horizontaal 3

4-11-'18
DUURZAME HERINRICHTING KRUISSTRAAT

De raad heeft middelen beschikbaar gesteld voor de herinrichting van de Kruisstraat binnen de bebouwde kom.
Het doel is om een woonomgeving te creëren die fysiek aantrekkelijk is, aansluit op gebruikerswensen van bewoners en waar ruimte is voor ontwikkelingen in duurzaamheid. Deze duurzame ontwikkelingen gelden uiteraard ook voor de aanliggende buurt.

Samen met de buurt

Bewoners en buurtgenoten kennen de Kruisstraat en de aanliggende buurt als geen ander, daarom gaan wij graag met hen in gesprek. De bewoners worden gedurende het project uitgenodigd om mee te denken en mee te praten. Het gaat daarbij om de volgende straten: Kruisstraat, Op de Kanijnskamp, Op de Stalberg, Op de Wis, Op de Valckxberg en Op de Peperkamp.

Interactieve markt

Op 20 november 2018 is in MFC 't Luukske de aftrap van het herinrichtingstraject. Hier presenteren we de voorlopige planning en bespreken we met bewoners wat er komt kijken bij een herinrichting. Daarna is er een interactieve markt en zijn er diverse specialisten aanwezig van Verkeer en veiligheid, Straatinrichting, Waterklaar en VerduurSAMEN2030.

De uitnodiging voor deze avond is huis aan huis bij de genodigde bewoners bezorgd.

Bewoners die niet aanwezig kunnen zijn, maar wel op de hoogte willen blijven, kunnen dit per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan ons doorgeven. Daarnaast plaatsen we na iedere bijeenkomst informatie op de website www.bergen.nl/herinrichting

Gemeente Bergen

 

28
mrt
2019

KBO: Themamiddag

28 mrt 201913
apr
2019

Fanfare: Gemeentelijk Muziek Toernooi

13 apr 201925
apr
2019

KBO: oorlogsmuseum Overloon

25 apr 201904
mei
2019

HSV ons Dobbertje: Viswedstrijd

04 mei 2019